Ga naar onze nieuwe design nederland.easybranches.com Click Hier

NEDERLANDS NIEUWS
Home Amusement Waarom het eeuwig zonde is dat Stromae stopt met muziek

Waarom het eeuwig zonde is dat Stromae stopt met muziek

Ja, je leest het goed. Stromae stopt even met muziek om zich te focussen op zijn modelijn. We hoeven dus voorlopig geen nieuwe nummers van de Vlaamse maestro te verwachten…

It’s a sad, sad situation. Paul van Haver, beter bekend als Stromae, kondigde afgelopen weekend aan dat hij zijn muziekcarrière op een laag pitje zet. De 31-jarige Belg heeft samen met zijn vrouw Coralie een modelabel opgericht: Mosaert. Ze willen er nu voor zorgen dat het label internationaal wat groter wordt. En ze hebben er zin in!

“We willen vooral doen wat we leuk vinden. We willen mooie dingen maken! Ik houd van het spannende nieuwe stukje aan het begin van een nieuw project.” – Paul

Stromae x Mosaert

Mosaert is wel precies wat je ervan verwacht: het typische Stromae-stijltje is all over it. Ze willen met het modemerk niet alleen commercieel succes hebben, maar ook nog een boodschap uitdragen.

“Iedereen kan Mosaert dragen. We hebben unisex kleding, dus wie of hoe je ook bent: iedereen mag zijn wie hij wil zijn. ” – Coralie

abc5media_image_0

Supertof natuurlijk, maar het blijft eeuwig zonde dat Stromae de komende tijd niets meer van zich laat horen op muzikaal gebied. Dit is waarom:

1. Hij is een van de meest creatieve artiesten op aarde

Stromae ademt creativiteit. In zijn muziek, artwork, videos en alles daaromheen. Hij schrijft zijn eigen materiaal en wist zelfs als eerste volledig Frans-zingende artiest Madison Square Garden uit te verkopen, een grote concertzaal in New York. Dat lukt je niet zomaar!

2. Zijn nummers hebben stuk voor stuk een boodschap

Of het nu gaat om onze afhankelijkheid van social media (‘carmen’) of de afwezigheid van zijn eigen vader (‘Papaoutai’), Stromae zingt erg vaak over grote onderwerpen. Het zijn nummers die je aan het denken zetten en juist nu kunnen we dat soort muziek wel gebruiken!

3. De liveshows zijn fantastisch

Mocht je ‘m al live gezien hebben, dan weet je wat voor feestje de shows van Stromae zijn. Het zit allemaal superstrak in elkaar, met een lekkere dosis over the top acteerwerk.

Wil je nog even nagenieten of juist kennismaken met zijn show? Check dan de onderstaande video, waarin je zijn Racine Carrée-show uit 2014 van A tot Z kunt bekijken in HD-kwaliteit. Enjoy!

Meer Stromae en 3FM? Check:

>> Stromae blijft verbazen
>> Stromae geeft sublieme show in Ziggo Dome
>> Stromae in het Glazen Huis (2013)

3FM Serious Radio