Ga naar onze nieuwe design nederland.easybranches.com Click Hier

NEDERLANDS NIEUWS
Home Amusement Welk One Direction-lid heeft de beste solocarrière?

Welk One Direction-lid heeft de beste solocarrière?

Nu One Direction (tijdelijk) uit elkaar is ga je toch een beetje vergelijken: wie heeft na de break-up de beste solocarrière? ? Of beter gezegd: Who Won Direction?

abc5media_image_0

Het was een zwarte dag in boyband history toen de vijf jongens van One Direction besloten (tijdelijk) verschillende directions op te gaan. Inmiddels zijn we een tijd verder en is het tijd voor de vraag: wie is er nu het beste uitgekomen? We hebben ze gerangschikt en ook meteen maar een rating gegeven, van 1 tot 5 sterren. Of hoofdjes, in dit geval.

 1. Zayn Malik

abc5media_image_1

Yes, Zayn wint het toch echt wel van deze vijf. Met ruime voorsprong zelfs. Hij stapte de band al uit vóór de break-up, wat hem tijd gaf om een compleet album in elkaar te knutselen: Mind Of Mine.

Daarnaast schreef hij een biografie, wat ook niet al te lang duurde (duh, hij is nog maar 24). Tussendoor ging hij uit met supermodel Gigi Hadid (te zien in ‘Pillowtalk’) en maakte hij samen met Taylor Swift ‘I Don’t Wanna Live Forever’ voor Fifty Shades Darker

2. Niall Horan

abc5media_image_2

Niall spendeerde de eerste maanden na de break-up vooral op de golfbaan, maar kwam daarna al snel in actie: zijn debuutsingle ‘This Town’ is alweer een maand of vijf uit en kreeg een gigantische promotour. Het nummer werd een top-tien-hit in Engeland en je hoort hem ook regelmatig voorbijkomen op 3FM!

We verwachten dat Niall nog wel meer leuks klaar heeft staan voor 2017. Bring it on, Horan!

3. Harry Styles

abc5media_image_3

De man-met-de-lange-lokken tekende al een platendeal bij Columbia Records, maar focust zich vooral op zijn acteercarrière. Hij heeft een rol bemachtigd in de actiefilm Dunkirk, waarin ‘ie een soldaat speelt. 

Hartstikke leuk en aardig, maar we hadden toch wel verwacht dat Harry een Justin Timberlake-je zou doen en de kroon zou pakken. Nope. To be continued…

4. Louis Tomlinson

abc5media_image_4

Als het gaat om huisje-boompje-beestje, wint Louis het moeiteloos: hij werd vader van zoontje Freddie. Naast al dat vaderlijke geluk was hij ook een paar keer gast-jurylid bij America’s Got Talent.

Na een tijdje radiostilte was er ineens nieuwe muziek. Hij werkte samen met DJ Steve Aoki voor ‘Just Hold On’ en liet weten dat ‘ie even heeeel iets anders wilde dan One Direction. Nou, da’s gelukt.

5. Liam Payne

abc5media_image_5

Liam, waar ben je? Wat doe je? Hij teasede ruim een jaar geleden nieuwe muziek op Instagram, maar zonder echt resultaat. Het enige wat er tot nu toe is, is een demo. Meh. 

 

Little Song I wrote for fun yesterday

Een video die is geplaatst door Liam Payne (@liampayne) op

 

Conclusie

Team Zayn all the way. Geen twijfel over mogelijk. Zo, nu kunnen we weer terug naar onze dagelijkse bezigheden.

3FM Serious Radio