NEDERLANDS NIEUWS
Home Showbizz Nieuws Superfan heeft al 15 tattoos van Miley Cyrus

Dit kunnen voortaan alleen de toegelaten vrienden van Carl nog zien. © twitter.

Zelf hebben we het meer voor de papa, countryzanger Billy Ray Cyrus, maar dat zegt waarschijnlijk enkel iets over onze leeftijd. De nieuwe generatie valt namelijk massaal voor dochterlief, tiener Miley. Zo ook Carl uit het Engelse Yorkshire. Op zijn twitteraccount meldt de kerel dat hij liefst vijftien tatoeages op zijn lijf heeft laten zetten met als thema: Miley Cyrus.

MileyCyrusCarlX heeft intussen zijn account weliswaar laten afsluiten voor pottenkijkers, maar er is geen weg terug: de wereld ként hem.

Net als zijn trotse boodschap aan de negentienjarige Amerikaanse beroemdheid: "Miley Cyrus jij bent een wonder. Ik hou zoveel van jou x niemand is mooier, talentvoller en sexyer dan jij. Ik heb 15 tattoos van jou! Er zit een engel in LA xxxx". Of het allemaal veel indruk maakt op Miley is maar zeer de vraag. Ook al is ze dan zelf een tattoofan.

In het aardse leven is de tienerzangeres immers, na drie jaar verkering, sinds kort verloofd met Liam Hemsworth, die haar voor die gelegenheid een peperdure ring cadeau deed. En ook Carl zal moeten aanvaarden de diamanten nog altijd 'a girl's best friend' zijn...

© photo news.
© photo news.
© photo news.
© photo news.
© photo news.
© ap.
© photo news.
HLN: Showbizz