NEDERLANDS NIEUWS
Home Showbizz Nieuws Kleine meisjes worden groot: dochter Kelsey Grammer ziet geen graten in pikante...

Molly Tarlov © Getty.
Greer Grammer © Getty.

"Een betere titel als 'Awkward' bestaat er volgens mij niet, als je kijkt naar alle gênante stukken die de scriptschrijvers in de serie verwerken. Het lijkt me niet altijd even gemakkelijk om zulke gênante scènes op te nemen..."

Greer Grammer: "Je vergeet die camera's na verloop van tijd wel. We kennen elkaar al zo lang dat er een blindelings vertrouwen is. Dat maakt het meteen een stuk gemakkelijker om dergelijke scènes op te nemen. Brett en ik zijn zo'n goede vrienden, en dat helpt. We hebben tijdens die gênante seksscène dan ook heel wat afgelachen. We amuseren ons wel!"

"Worden jullie elkaar niet een stilaan een beetje beu wanneer jullie zo'n lange draaidagen hebben?"

Greer Grammer: "Je merkt dat wel. Er zijn momenten dat de cast heel stil is omdat iedereen moe is, dan wil ik iedereen oppeppen. Maar we komen daar altijd wel door. Soms wordt het een beetje te veel maar het is en blijft in de eerste plaats heel leuk. We doen onze job heel graag, en we zijn blij dat we dit mogen meemaken."

Molly Tarlov: "Al merk je aan de acteerprestaties helemaal niet wanneer iemand moe is, en dat is uiteindelijk het belangrijkste. We zijn een grote cast, hebben vaak dezelfde draaischema's en ja, we worden wel eens moe, maar we komen dat wel te boven. We hebben allemaal onze eigen trailer en powernaps kunnen wonderen doen! (lacht)"

"Ervaren jullie meer of juist minder druk nu er een tweede seizoen aankomt?"

Molly Tarlov: "Allebei een beetje. Er is meer druk omdat je wéét dat ze zo veel van het tweede seizoen verwachten. Het tweede seizoen is ook heel anders dan het eerste, dus je weet dat je daar niet alle kijkers blij mee kunt maken. Ik pieker daar soms wel over, ja. Maar ik kijk er in de eerste plaats gewoon heel erg naar uit. We hebben enorm veel positieve reacties gehad op het eerste seizoen en dat heeft ons heel veel deugd gedaan. Ik heb altijd geweten dat 'Awkward' een superserie was, en dat de kijkers daar ook zo over denken maakt het alleen maar leuker. Er komen zoveel series op tv dat het moeilijk is om nog een groot publiek aan te trekken. Het aanbod is gewoon te groot waardoor je nooit zeker kan zijn dat iets gaat scoren of niet. Ik ben echt blij dat 'Awkward' het zo goed doet."

HLN: Showbizz