NEDERLANDS NIEUWS
Home Opmerkelijk Nieuws Vrouw (103) vindt liefde bij 33 jaar jongere man

Marjorie Hemmerde uit het Australische Kew is 106 jaar oud en ze is dolgelukkig met haar 33 jaar jongere vriend Gavin Crawford. De twee zijn onafscheidelijk.

Dat schrijft Herald Sun maandag.

Drie jaar geleden kwamen Memmerde en Crawford elkaar tegen in een bejaardentehuis. Ze waren allebei nooit getrouwd en hadden niet meer verwacht dat ze nog iemand zouden vinden om hun oude dag mee te slijten. 

"We zijn zo'n beetje met elkaar versmolten", vertelt Hemmerde. "Het voelt alsof we elkaar al een eeuwigheid kennen, het leeftijdsverschil lijkt niet uit te maken." Crawford is dolblij met zijn prinsesje. "Marjorie is heel erg extravert en ze staat op een goede manier in het leven. Ze is altijd vrolijk en klaagt niet." Ze gedragen zich als verliefde tieners volgens de krant.

Zondig leven

"Ik denk dat we allebei hebben geleerd dat het leven te kort is om er niet van te genieten", gaat de man verder. Toch lijkt de kans klein dat het stel nog gaat trouwen, mede doordat zijn liefje zich niet wil binden. "Daar ben ik niet verantwoordelijk genoeg voor", zegt Hemmerde. "Ik hou wel van dit zondige leven."

De manager van het verzorgingstehuis waar de tortelduifjes wonen, wordt wel een beetje emotioneel van hun opbloeiende liefde. "Het is prachtig dat ze elkaar hebben gevonden", vindt de vrouw. "Het is zo oprecht. En het bewijst dat het nooit te laat is."

Door: NU.nl/WTF.nl
nu.nl - Opmerkelijk